Recull de premsa Demanem als partits un gran Pacte Nacional Català per reprendre les grans reformes pendents després del 27S

Demanem als partits un gran Pacte Nacional Català per reprendre les grans reformes pendents després del 27S

Estem recordant als diferents candidats de les eleccions al Parlament de Catalunya, les propostes empresarials que el nou Govern hauria de tenir en compte per fer un país altament competitiu i socialment cohesionat.

Des de la Cecot estem fent arribar als diferents representants polítics un document que recull les propostes i reivindicacions empresarials per al nou Govern que es constitueixi després de les eleccions del 27S.

L’excepcionalitat del context econòmic, social i polític que està vivint Catalunya marcarà el desenvolupament de les eleccions del proper diumenge. Tanmateix, aquesta excepcionalitat no ha de ser motiu perquè una entitat com la nostra deixi de fer arribar les seves propostes i reivindicacions empresarials als representants de les diferents forces polítiques que opten a les Eleccions al Parlament de Catalunya.

Cal que, independentment del context polític resultant, des de la Cecot seguim reclamant a tots els candidats que cerquin i arribin al màxim d’acords possibles que beneficiïn el desenvolupament econòmic i empresarial, tenint present la cohesió social com una peça fonamental i necessària per enfortir la nostra societat del benestar.

Des de la Cecot creiem que “les propostes al nou Govern per fer un país altament competitiu i socialment cohesionat” no són incompatibles sinó absolutament complementàries. Si a partir d’ara es posa més accent en polítiques socials, s’ha d’explicar que primer toca ajudar a generar més ingressos i que això passa per ajudar al teixit empresarial que és qui genera l’ocupació i la riquesa. Passa també per no augmentar la pressió fiscal addicional. És preferible una millor gestió, més eficiència, més aprimament i més transparència informativa i de dades. Ara toca ajudar a millorar la renta neta dels treballadors, autònoms i els resultats de les empreses.

Consulteu aquí el document complert