Informació Internacionalització 30 jun’15: Oportunitats de negoci a Moldàvia

30 jun’15: Oportunitats de negoci a Moldàvia

Us fem extensiva la invitació de la Cambra de Comerç de Barcelona a la sessió informativa gratuïta  dirigida a empreses interessades en el mercat de Moldàvia per facilitar informació sobre les oportunitats d’inversió i els incentius que ofereix aquest país. A més a més, també es donarà l’oportunitat de discutir amb experts del sector sobre possibles idees de negoci i fer networking entre els assistents.

Moldàvia és un mercat capdavanter dins la Eastern Partnership i ofereix excel·lents oportunitats com a destinació baix-cost a l’Europa de l’Est.

Aquest país gaudeix de mà d’obra amb experiència i tradició industrial en el sector de l’automoció, la indústria tèxtil, el calçat i el cuir.  Actualment exporta al voltant del 80% dels béns produïts a la regió.

Més informació i inscripcions aquí

 La sessió tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona, el dimarts 30 de juny de 2015, de 9.00 a 13.00 h