Informació Internacionalització Participació a la Fira Subcontractació (maig 2015)

Participació a la Fira Subcontractació (maig 2015)

Ens complau informar-vos que fruit de l’acord amb AIAS, estem organitzant una participació a la fira Subcontractació, Fira Internacional de Processos i Equips per a la Fabricació de Bilbao, que compleix la seva 17a edició com a punt de trobada i medi eficaç per a la Promoció de l’Activitat de la petita – mitjana empresa i sent l’aparador internacional de venda / contacte directe amb Fabricants-Contractistes de més de 20 països.

Consulteu la circular.

Consulteu el Directori d’empreses expositores 2015

Consulteu preu i condicions per la participació agrupada

Consulteu preu i condicions per la participació amb catàlegs

Termini de recepció de sol·licituds fins el 30 d’abril de 2015.