Informació Internacionalització Trobada Agents comercials comissionistes a Alemanya

Trobada Agents comercials comissionistes a Alemanya

Programa adreçat a tota empresa catalana del sector metall que vulgui iniciar o potenciar les vendes al mercat alemany amb la col·laboració d’un agent comercial comissionista multi-cartera o distribuïdor.

FASE 1: ANÀLISI I SELECCIÓ DE LES EMPRESES CATALANES. Reunió inicial amb empreses participants: entrevistes personalitzades a l’Entitat amb les empreses participants a fi de conèixer la seva activitat i establir el perfil d’agent comercial més adient per a l’empresa a Alemanya Període realització: Del 13 de març al 31 de març 2015

FASE 2: ANÀLISI I SELECCIÓ DELS AGENTS COMERCIALS A ALEMANYA. Cerca i filtratge d’agents comercials alemanys, a fi d’identificar aquells que siguin mes adequats per a les empreses catalanes, i estigui oberts a negociar una relació. Període realització: del 1 d’abril al 12 de juny 2015

FASE 3: VIATGE I REALITZACIÓ DE LES ENTREVISTES PERSONALITZADES. Organització d’entrevistes personalitzades a Alemanya, entre les empreses i els agents comercials identificats, dins del marc del Cicle de Trobades d’Agents Comercials a Europa de l’Entitat La trobada s’organitzarà en un dia de manera que les empreses participants puguin anar i tornar de destí en un màxim de 2 dies. Període realització del viatge: Setmana del 15 de juny del 2015

Consulteu la circular.

Podeu formalitzar la vostra inscripció aqui.