Informació Internacionalització El seu delegat a l’exterior

El seu delegat a l’exterior

Per què el teu Delegat?

La participació en un Grup del Seu Delegat permet a les empreses participants ( de 3 a 5 empreses) accelerar, amb una despesa reduïda, la seva introducció en un mercat objectiu. Per a fer-ho, compten amb un professional resident en el país de destí, que treballa per a totes les empreses del grup.

És per això, que des de Plametall estem creant una xarxa de delegats als principals mercats objectiu a l’ exterior, que ofereixen a les empreses excel·lents oportunitats de negoci, ja que el delegat coneix el mercat i té experiència comercial, és nadiu del país, i es dedica en exclusiva a la venda i promoció dels productes i/o serveis de les empreses inscrites.

La feina del Delegat a un país consisteix en un servei personalitzat per a cada empresa. Els objectius són els que interessen específicament a cada empresa participant, ja sigui venda, selecció i proposta de distribuïdors i/o representants, homologacions, informacions del mercat i de la competència, realització de mailings, preparació de visites , participació en fires, implantacions en el país, etc… amb l’objectiu de posicionar les empreses en el mercat.

El delegat ofereix grans avantatges, que permeten vendre més i millor, ja que hi ha una comunicació directa amb el seu delegat, informació directa i de primera mà que l’ajudaran a vendre més ràpidament, tenir personal permanent en el mercat que vetllarà dia a dia pels interessos de la seva empresa i dels seus futurs clients, experiència i contactes ja establerts al llarg de la trajectòria del delegat, evitar les barreres culturals i de  costums de treball pròpies de cada mercat, donar recolzament logístic per les seves accions en el mercat, etc…

PER A LES EMPRESES INTERESSADES EN AQUESTS MERCATS  ELS PODEM FER UN PREESTUDI SENSE CAP COST PER VALORAR LA SEVA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA ACCIÓ.

Els mercats objectius per aquest any son :

ARABIA SAUDITA                                                         COLÒMBIA

ESTATS UNITS                                                               MARROC

MÈXIC                                                                               PERÚ

RÚSSIA                                                                             XILE

Per a més informació Tel. 93 745 78 10 – Fax 93 726 09 95 – Correu electrònic: encarna.rubio@plametall.cat o  gemma.cano@plametall.cat