Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 794

Ofertes i demandes industrials nº 794

794)  Empresa associada ubicada a Barcelona, especialitzada en metal·lització per alt buit per a tot tipus de superfícies (plàstiques, metàl·liques, especials…) en diferents acabats (mate, brillant, daurat…), ofereix els seus serveis de recobriment de superfícies i acabats, a través de les seves màquines de metal·lització per alt buit d’última generació, cabines de pintura en pols y en líquid, així com forns de assecat.

També estan especialitzats en la metal·lització de prototips de reflectors, anelles i  logotips, metal·lització de peces per dotar-les de conductivitat, així com restauració de reflectors per al sector de l’automoció (cotxes i motos clàssiques).

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Sra. Neus Galí al telèfon 93 7361105 ó bé per e-mail info@uemetall.cat

AVÍS : La UEM facilitarà les dades de contacte a l’anunciant, però no els podem garantir que l’empresa sol·licitant es posi en contacte amb totes aquelles empreses que han manifestat interès.