UEM 23 oct’14: Fòrum de productes siderúrgics

23 oct’14: Fòrum de productes siderúrgics

Els informem que la Unió de Magatzemistes de Catalunya i Balears ja ha començat amb la organització de la nova edició del Fòrum de Productes Siderúrgics, que es desenvoluparà el 23 d’octubre de 2014 a l’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels.

 La d’aquest any ha de ser una jornada especial doncs és la Desena Edició! Ja ha passat una dècada des de la primera edició en 2005. Durant aquests anys em aconseguit consolidar un espai de diàleg per poder parlar d’allò que ens interessa. Com ja coneixen, el format està basat en la creació de diferents taules on es debaten temes relacionats amb el sector i sempre des de diferents punts de vista (tècnic, comercial, financer, etc.). No obstant, volem que el FÒRUM evolucioni i per això volem començar a introduir canvis i novetats, que es podran assolir en funció dels patrocinis, les col·laboracions i de la nostra dedicació.Com en cada edició, volem que la jornada reculli els temes que més els importen i per això els convidem a que ens enviïn les seves propostes mitjançant l’E-mail de la Unió.
Prenguin nota de la data i reservin les seves agendes :
23 d’octubre de 2014, a l’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels.
En breu rebran el programa on es trobaran tots els detalls d’aquesta jornada.

Si volen conèixer quina va ser l’assistència de la passada edició, poden consultar-la en el següent link LLISTA D’ASSISTENTS ANY 2013 .