Informació sectorial i econòmica Vols incorporar un Enginyer qualificat?

Vols incorporar un Enginyer qualificat?

Arran dels diversos projectes de recol·locació que estem desenvolupant des de la Fundació Cecot Persona i Treball posem a la vostra disposició tres perfils altament qualificats que poden ser del vostre interès.

 • Referència 1:
  Enginyer tècnic industrial, especialitat en mecànica (UPC). Llicenciat en Ciències- Química i Bioquímica.
  Quinze anys d’experiència en els àmbits de Supplier quality, Laboratori analític i de packaging, Suport a Client i Controller industrial d’enginyeria. Trajectòria en empreses locals i multinacionals, treballant en equips tècnics i de planificació.
  SAP FI CO, Autocad, MS Project, Databases.
  Anglès avançat. Francès intermedi.
  Persona orientada al client, molt flexible i habituada al treball en equip.
 • Referència 2:
  Enginyera industrial superior, especialitat en intensificació en gestió. Llicenciatura en administració i direcció d’empreses.
  Vuit d’anys d’experiència en l’àmbit de supply&chain (enginyeria), en una empresa multinacional.
  ERPs: SAP (PP-R3, APO SNP, APO DP), Manugistics, MS Office, Programació bàsica en C, Minitab.
  Anglès Advanced.
 • Referència 3:
  Enginyer tècnic industrial, especialitat en electrònica (UPC). Postgrau en desenvolupament de projectes d’automatització industrial.
  Vint anys d’experiència en multinacionals del sector farmacèutic, automatització i gran consum, en els rols de disseny, programació, gestió i management de les diverses etapes. Project manager.
  LEAN Manufacturing.
  Anglès fluid i francès tècnic.

Si esteu interessats en algun d’aquests tres perfils, poseu-vos en contacte amb la Fundació Cecot Persona i Treball: Sr.Pere Ejarque | Telèfon 93 736 60 35 | Correu electrònic serveisrh@cecot.org)