Recull de premsa Reempresa : cedint l’èxit empresarial en el sector metal·lúrgic

Reempresa : cedint l’èxit empresarial en el sector metal·lúrgic

En els darrers anys s’han dedicat molts esforços en fomentar i facilitar la creació d’empreses, però s’ha oblidat que, tant important com la creació, si no més, és afavorir la continuïtat i creixement de les empreses ja existents, moltes vegades reorientant la seva trajectòria amb l’aportació de coneixement i motivació que poden fer uns nous gestors.


Per tal de fomentar la supervivència de les empreses, des de la Cecot s’ha creat el Centre de la Reempresa de Catalunya com un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor – reemprenedor – pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat, salvaguardant d’aquesta manera, el patrimoni empresarial individual i col·lectiu, per fer-la créixer, sense haver de passar per la fase de crear-la.

El reemprenedor aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci, que parteix d’una situació millor objectivament que la de la possible creació de nou.

Des de la Unió Empresarial Metal·lúrgica així com des del Centre de Reempresa de Catalunya estem a la vostra disposició per si voleu cedir l’activitat de la vostra empresa o bé voleu reemprendre un negoci dins el vostre sector siderometal·lúrgic.

Us enllacem l’oferta d’empreses en venda del vostre sector.

Per a més informació podeu visitar el nostre web www.reempresa.org o contactar amb nosaltres al telèfon 902 550 515.