Recull de premsa Prou de sanejar bancs. No és més rendible donar crédit a les empreses?

Prou de sanejar bancs. No és més rendible donar crédit a les empreses?

Hem iniciat una petició al Ministre d’Economia, Luís de Guindos, i necessitem la teva adhesió i la teva implicació per fer-la prosperar. Volem que els diners dels rescats bancaris vagin directament a finançar empreses.

Necessitem la teva adhesió, ¿tens mig minut per signar-la ara mateix?

És important perquè:

Necessitem reactivar l’economia productiva i tornar a regenerar el teixit empresarial quant abans. Les empreses necessiten accedir al crèdito per poder seguir amb la seva activitat i mantenir llocs de treball. En els propers mesos s’injectarà en diferents entitats financeres, prop de 37.000 milions d’euros per al seu sanejament.

Entenem que la reestructuració del sistema bancari, des d’una perspectiva global, està totalment encarrilada i ja no requereix de més recursos públics. Com a màxim, farien falta els 2.500 milions d’euros pel SAREB, el famós banc dolent, que concentraria els actius difícils de realitzar i que en aquests moments estan en mans de les entitats bancàries.

Tenint en compte que actualment ja existeix una oferta bancària àmplia, completa i competitiva, que ja està en disposició de prestar serveis més que suficients a ciutadans i empreses, per què no injectar aquests 37.000 milions en entitats ja “sanes” amb el condicionant exprés i explícit que vagi a parar directament al sector empresarial?

Si consideres la proposta interessant,

SIGNA AQUI