Informació sectorial i econòmica Conveni laboral de la industria siderometal·lúrgica de la Província de Barcelona

Conveni laboral de la industria siderometal·lúrgica de la Província de Barcelona

Davant la perspectiva d’encetar les negociacions del conveni laboral de la indústria siderometal·lúrgica català i que també afecta als convenis provincials, us convoquem a una reunió el dijous 13 de desembre a les 8.30 h. a la seu de Cecot per tal d’informar-vos de la situació actual del conveni i també per recollir les vostres propostes que d’àmbit laboral ens pugueu fer i que seran traslladades a la Comissió Negociadora de la Unió Patronal Metal·lúrgica.

La reunió estarà presidida pel Sr. Antoni Abad, president de la Unió Empresarial Metal·lúrgica i pel Sr. Josep Maria Bosch, assessor laboral de la Cecot i membre de la Comissió Negociadora del Conveni.

Podeu confirmar la vostra assistència complimentant el formulari ó enviant correu electrònic a info@uemetall.cat.