Informació sectorial i econòmica Fòrum de productes siderúrgics

Fòrum de productes siderúrgics

La Unió de Magatzemistes de Ferros de Catalunya i Balears, en col·laboració amb la Unión de Almacenistas de Hierros de España organitza aquest any la vuitena edició del Fòrum de Productes Siderúrgics.

El VIII Fòrum de Productes Siderúrgics es celebrarà el dia 18 d’octubre de 2012, a l’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels. Podeu consultar el programa del Fòrum.

L’edició d’aquest any comptarà amb la presència dels principals executius dels grups siderúrgics, i com cada any, estarà destinada a crear un espai de diàleg obert sobre el mercat dels Productes Siderúrgics.

L’esdeveniment serà un punt de trobada imprescindible i una data que a partir d’ara han de reservar a les seves agendes!

–  15 fàbriques representades.

  Representants de la major part de la Distribució Nacional.

–  70% de la producció Siderúrgica del nostre país.

– Amb anteriors Edicions s’han superat els 170 Assistents.

Si volen conèixer quina va ser l’assistència de la passada edició, hi poden accedir clicant a Llista d’assistents VII Fòrum 2011.


Les inscripcions es poden formalitzar fins el dia 11 d’octubre; l’aforament és limitat i  els  assistents  quedaran  registrats  en  rigorós  ordre  de  rebuda d’inscripció.

Preguem a tots aquells que requereixin allotjament, contactin  amb la secretaria de la Unió de Magatzemistes de Ferros de Catalunya i Balears (tel.685529629).