Recull de premsa Condemnem els actes vandàlics

Condemnem els actes vandàlics

Des de la Cecot hem demanat públicament al Departament d’Interior i a Justícia que els causants dels aldarulls, que es van extralimitar, assumeixin el cost econòmic de les destrosses.

Desde la patronal Cecot refermem avui la normalitat en el desenvolupament de la jornada de vaga general a la majoria d’empreses associades i condemnem els actes vandàlics de grups minoritaris de persones que, amb molta probabilitat, van aprofitar l’ocasió per fins aliens a la convocatòria dels sindicats.

En aquest sentit, des de la Cecot hem demanat públicament al Departament d’Interior i a Justícia que els causants dels aldarulls, que es van extralimitar en la crema de mobiliari urbà, trencadissa d’aparadors de comerços, pintades a les façanes, entre altres destrosses, responguin davant la llei i que, ja siguin ells a títol particular, ja siguin els organitzadors de la concentració com a responsables subsidiaris, assumeixin el cost econòmic de les destrosses, ja que la resta ha d’assumir un cop més el cost intangible de la mala imatge projectada a l’exterior i la repercussió final que pot tenir de cara al nostre país. No podem permetre que a més, hàgim de tornar a pagar amb diner públic, és a dir, el de tots, un mobiliari ja pagat.  Tampoc podem permetre que les empreses hàgim d’assumir despeses ocasionades per accions incíviques en una jornada on el dret a la vaga era tan legítim com el dret a treballar.